به گزارش روز شنبه گروه فرهنگی ایرنا، این کتاب جلد دیگری از درس های تفسیر نهج البلاغه محسن اسماعیلی است که هر چهارشنبه در محل شهادت شهید بهشتی و یارانش(سرچشمه) برگزار می شود.
در این کتاب چهار حکمت نظری و چهار حکمت عملی بر اساس کلمه سی و هشتم نهج البلاغه برای جوانان، به ویژه دانشجویان مورد بررسی قرار گرفته و دانستنی های ضروری و بایستنی های حتمی برای زندگی در جهان امروز تشریح شده است.
تبیین خطر مدعیان ارتباط با امام عصر (عج) و نیز مدعیان دروغین مقامات معنوی و عرفانی، همچنین پرده برداری از شخصیت ناشناخته امام دوم و پاسخ به شبهه ها درباره زندگی آن حضرت از جمله مباحث پرسود این کتاب است.
«چهار و چهار»، بیست و هفتمین اثر محسن اسماعیلی است که این روزها در 190 صفحه از سوی دفتر نشر فرهنگ اسلامی روانه بازار نشر شده است.
فراهنگ**1880* 1823 دریافت کننده: پروین اروجی* انتشار دهنده: طاهره نبی اللهی