سه شنبه, 02 آذر 1395 ساعت 19:17

هلال احمر سوریه: 51 کامیون حامل کمک های بشر دوستانه وارد حمص شدند

این مورد را ارزیابی کنید
(0 رای‌ها)
تهران – ایرنا – هلال احمر سوریه روز سه شنبه اعلام کرد که 51 کامیون حامل کمک های بشر دوستانه وارد منطقه رستن واقع در حومه حمص شدند.
به گزارش پایگاه خبری العهد از سوریه، هلال احمر سوریه افزود: کمک های بشر دوستانه با همکاری دفتر سازمان ملل متحد و کمیته بین المللی صلیب سرخ در سوریه به رستن ارسال شده است.
هلال احمر سوریه در بیانیه خود اعلام کرد که این کامیون ها حامل 21 هزار و 500 بسته غذایی، دارو و ملزومات بهداشتی و همچنین کتاب های درسی ارسالی وزارت آموزش و پرورش سوریه به مدارس این منطقه است.
پیشتر نیز در چند مورد کمک های بشر دوستانه وارد شهر رستن شده بود.
هلال احمر و کمیته بین المللی صلیب سرخ این کمک ها را به دست حدود 120 هزار نفر از غیر نظامیان در داخل و اطراف شهر رستن در استان حمص خواهند رساند.
بسیاری از 120 هزار اهالی این شهر و اطراف آن از جنگ در استان همجوار حماء گریخته اند.
شهر رستن از سال 2012 در محاصره و اشغال گروه های تروریستی است.
بیش از چهار میلیون نفر از مردم سوریه در مناطقی زندگی می کنند که تحت محاصره اند یا دسترسی به غذا و دارو در آن چندان راحت نیست .
خاورم**9365**1144
مترجم: رضا میرزائی** انتشار دهنده: علیرضا جباری

اطلاعات تکميلي

خواندن 1132 دفعه

نظر دادن

از پر شدن تمامی موارد الزامی ستاره‌دار (*) اطمینان حاصل کنید. کد HTML مجاز نیست.

آخرین اخبار

اخبار انتشارات دیجیتال

پربازدیدترین اخبار