به گزارش ایرنا دکتر «حسین تجدد» این دایره المعارف هشت جلدی را ظرف مدت 15 سال به پایان رساند.
آیین رونمایی از این مجموعه شامگاه جمعه با حضور مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان، مدیر مرکز کرمان شناسی، خانواده مرحوم حسین تجدد، جمعی از مسؤولان و دانشگاهیان در محل مجتمع نمایشگاهی جنوبشرق کرمان برگزار شد.
دکتر حسین تجدد متولد 1307 در رفسنجان، پزشک و نویسنده بود و تألیف 24 عنوان کتاب و دایره المعارف را در کارنامه علمی خود دارد.
وی، خیر دانشگاه ساز و بانی نخستین دانشکده ایران شناسی کشور در دانشگاه ولیعصر (عج) رفسنجان است که 14 مهر امسال در سن 88 سالگی درگذشت.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کرمان در این آیین گفت: یکی از وظایف ما در حوزه فرهنگ، تجلیل از بزرگان فرهنگ است و معرفی این افراد به ارتقای سطح بینش و آگاهی مردم کمک می کند که چه بزرگوارانی در این سرزمین می زیستند.
محمدرضا علیزاده افزود: همت و پشتکار، نگاه و دیدگاه در حوزه های مختلف پزشکی، تاریخ و باستان شناسی، مهمترین ویژگی مرحوم دکتر تجدد است که از جایگاه والا و با ارزش ایشان نشأت می گیرد.
وی با بیان اینکه مرحوم تجدد به وطن، کشور و شهر خود عشق و علاقه داشت، تصریح کرد: شهرستان رفسنجان سرشار از شخصیت هایی سیاسی، فرهنگی و اجتماعی است و باید این شخصیت ها به جامعه معرفی شوند و وظیفه سنگین همه ماست که در این راستا تلاش کنیم.
مدیر مرکز کرمان شناسی نیز گفت: دکتر حسین تجدد دلبستگی خاصی داشت تا آثارش که در ارتباط با کرمان است از طریق مرکز کرمان شناسی به چاپ برسد.
محمدعلی گلاب زاده افزود: وی در عرصه اشاعه فرهنگ و گسترش دانش این مرز و بوم تلاش فراوانی داشت و سراسر زندگی این شخص به دانش و پویایی گذشت.
وی بیان کرد: تجدد، تمام مسیر عمر خود را به خدمت در عرصه پزشکی در بم، کرمان و رفسنجان به بیماران گذراند و بخشی از تألیفات وی در مرکز کرمان شناسی به چاپ رسیده و موجود است.
همچنین در این آیین از 'دایره المعارف تاریخ دندانپزشکی جهان' و کتاب 'فراز و فرودهای انقلاب مشروطیت و سایر جنبش ها و قیام ها' از حسین تجدد رونمایی شد.
پانزدهمین نمایشگاه کتاب کرمان که 24 آبان گشایش یافت تا فردا 29 آبان در مجتمع نمایشگاهی جنوبشرق کرمان برپاست.
شبد**7437**3028**1504**خبرنگار: داود رجبی بهجت** انتشار دهندگان: رسول محمدحسنی** علی پاینده