به گزارش ایرنا، همایون امیرزاده روز جمعه در حاشیه بازدید از کتابخانه های شهرستان آران و بیدگل درگفت وگو باایرنا افزود: در خصوص کمک مالی اعتباری به این جشنواره ها، بالغ بر 10 میلیارد ریال از سوی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی تخصیص یافته و نیز کمک هایی به ارتقا محتوایی این جشنواره ها شده است.
وی بیان کرد: تا کنون بیش از 50 درصد این جشنواره ها برگزار شده است که مابقی نیز تا پایان امسال برگزار می شود.
وی تصریح کرد: عمده این جشنواره ها استانی است و به منظور تمرکز زدایی فعالیت ها، توجه به استعدادهای منطقه ای و محلی و نیز کمک به ارتقا شاخص های فرهنگی هر منطقه برگزار می شود.
امیرزاده گفت: امسال 16 جشنواره در خصوص فرهنگ رضوی به صورت ملی و یک مورد هم به صورت بین المللی برگزار شده است.
رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی آران و بیدگل نیز در حاشیه این بازدید گفت: 40 عنوان کتاب با موضوع و محوریت دفاع مقدس در شهرستان آران و بیدگل تدوین و منتشر شده است.
میثم نمکی وصیت نامه شهدا، خاطره، رمان، مجموعه شعر و گفت و گو را از جمله کتاب های منتشر شده در این حوزه دانست و تصریح کرد: این کتاب ها با حمایت موسسه های مرتبط با ایثار و شهادت، هیات های مذهبی، خانواده شهدا و ایثارگران شهرستان تدوین و منتشر شده است.
وی گفت: دو اثر جدید در حوزه دفاع مقدس در آران و بیدگل تدوین شده است و به زودی چاپ و روانه بازار کتاب خواهد شد.
مشاور اجرایی معاونت فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در سفر به آران و بیدگل از چند کتابفروشی و کتابخانه این شهرستان بازدید کرد و از نزدیک در جریان مشکلات آنان قرار گرفت.
شهرستان آران و بیدگل با 100 هزار نفر جمعیت در شمالی ترین نقطه استان اصفهان، در فاصله شش کیلومتری شهرستان کاشان و 215 کیلومتری مرکز استان اصفهان قرار دارد.
7408/7472/1352
* خبرنگار: حسین منصوری فر **انتشاردهنده:نوشین مطلبی خواه