به گزارش ایرنا، مهر دخت وزیرپور در همایش تجلیل از فعالان عرصه کتاب در بوشهر افزود: هدف از این طرح دسترسی راحت تر کودکان به کتابهای مورد علاقه و نیاز آنان است.
وی در بخش دیگری از سخنان خود اظهارکرد: فرهنگ نهادینه کردن کتابخوانی در میان اقشار باید از خانواده ها آغاز شود.
وزیر پور بیان کرد: آموزش و پرورش باید در زمینه ایجاد علاقه مندی به کتاب در بین دانش آموزان با برنامه ریزی و بطور جدی اقدام کند.
وی اظهار کرد: باید روی دانش آموزان سرمایه گذاری معنوی شود و خلاقیت آنها در کناردرس پرورش یابد ولی تاکنون در این زمینه هیچ اقدام موثری صورت نگرفته است .
وزیر پور ادامه داد: استان بوشهر یک استان فرهنگی است که انتظار می رود فعالیت های مطلوبتری در زمینه کتاب در آن صورت بگیرد.
نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه بوشهر گفت: کتاب دارای اهمیت فراوانی در نظام خدمتی است که باید به آن توجه ویژه ای شود.
آیت الله غلامعلی صفایی بوشهری افزود: کتاب محصول تحقیق، پژوهش ونتیجه تلاش های مستمر نویسنده است که از عمر خود برای آن گذاشته و باید مورد توجه و حمایت قرار گیرد.
وی بیان کرد: باید برای توسعه ابعاد علمی کتاب همواره تلاش شود تا در چار چوب علمی نگارش شده و این مهم باید مورد توجه مولفان و ناشران باشد.
صفایی بوشهری ادامه داد: همچنین به امور فنی کتاب باید توجه ویژه ای صورت گیرد تا به صورت دقیق با نگارش درست چاپ شود.
معاونت توسعه مدیریت و منابع انسانی استانداری بوشهر گفت: کتاب یکی از ارزشهای انسانی و وسیله ای برای انتقال علوم به عنوان یک میراث فرهنگی است.
سعید زرین فر افزود: نسل جدید به واسطه ابزار الکترونیک از کتاب فاصله گرفته و با این ابزار فکر می کند ازهمه چیز مطلع است در صورتی که از اغلب مسائل که باید اطلاع داشته باشد بی اطلاع و فاصله دارد.
وی اظهار کرد: در فصلی قرار گرفته ایم که کودکی بچه ها کوتاه شده و خیلی زود وارد دنیای بزرگسالی شده اند، باید برای علاقه مندی آنها به کتاب برنامه ریزی شود.
زرین فر اضافه کرد: دستگاههای اجرایی مرتبط با کتاب باید از جزیره ای عمل کردن خارج شده و همه در کنار هم فعالیت داشته باشند تا زمینه فرهنگ سازی کتاب خوانی فراهم شود.
در این همایش از فعالان عرصه کتاب در استان بوشهر تجلیل شد.
7210/6043** خبرنگار: سیده نیر قیمی** انتشار دهنده: خدانظر خواجه