عبارت هایی که محمد (ص) درحق حسین (ع) به کار برده مشابه آن را در حق هیچ یک از ائمه اطهار (ع) به کار نبرده است او از حسین (ع) به عنوان اینکه ' از اوست و او از حسین (ع)' یاد می کند و می گوید:'حسین (ع) کشتی نجات و چراغ راه است' گرچه این سخنان 1400 سال قبل برای عقل قاصر مردم جزیره العرب نامفهوم بود اما مردمان زمانه ما، اکنون قدر و منزلت این توصیف را با گوشت و پوست و استخوان خود درک کرده اند.
حسین (ع) معجزه محمد (ص) است که اکنون از این معجزه، کشف الغطاء شده، آری، مکاتب مادی جهان، چنان فکر وذهن بشریت را در قبضه زر و زور و شهوت گرفتار کرده اند که گاه تصور می شود امیدی به بازگشت معنویت، به جهان نیست وانحطاط، سرنوشت محتوم بشریت شده است اما این حسین (ع) است که با حضور دوباره خود، معنویت را در جهان احیا می کند.
وقتی در این دوران، زیاده خواهی و ماده گرایی برخی انسان ها را به آدم کشی و جنگ می رساند، این حسین (ع) است که یکباره نقاب ازرخ می کشد وباعث می شود مردم، جان و مال ودارایی های خود را به خاطر گل روی این نگار، با دیگرانی که نه نسبت خویشی دارند و نه حتی اشتراک زبانی، قسمت کنند تا انسانیت دوباره قدر وشان یابد.
علمای بزرگ اسلام این موضوع را می دانستند وکرارا می گفتند، اما برخی خیلی جدی نمی گرفتند، حتی انقلابیون بزرگ جهان امثال گاندی، چگاورا و ماندلا این حقیقت را می دانستند اما صدای آنها به خاطر استیلای مکاتب مادی بر رسانه ها، به گوش جهان نمی رسید.
اندیشمندان بزرگ جهان، عظمت محمد (ص) وتدبیر ایشان را برای حفظ دین اسلام بوسیله خون حسین (ع) را درک کرده بودند، اما کتاب های آنها درباره حسین (ع) به سمع و نظر خوانندگان نمی رسید.
چراکه مکاتب مادی برای جلوگیری ازعیان شدن این معجزه الهی با تمام ابزارهای خود همچون زر و زور و تزویر سعی کردند تا از معجزه محمد (ص) در این زمانه ای جلوگیری کنند اما این حرکت الهی چشم جهانیان را خیره کرده است.
بطوریکه هالیوودی که همیشه مادیت ، شهوت و پول پرستی را تبلیغ می کند، امسال یکی از کارگردان های بنام خود را فرستاده تا از حماسه اربعین حسینی دیدن کند و از نزدیک معنی و مفهوم این حرکت را امس کند تا شایدمعنای انرا بفهمد و از آن فیلم تهیه کند.
چند سالی است که پیروان شیطان، فرزندان همان ها که با محمد (ص) سر جنگ داشتند و وقتی ایشان قرآن می خواند انگشت خودرا به گوش فرو می بردند، بیرق جنگ را علیه معجزه محمد (ص) بالا برده اند و در کمین پیروان محمد (ص) مین و بمب می کارند.
در کمین نشسته اند و نقشه می ریزند اما همان طور که تاکنون 'نور خدا خاموش نشده است' چراکه خداوند، بزرگترین تدبیرکنندگان است'.
خاورم *4*353*1770* * انتشار دهنده : عزیز موسوی