یکشنبه, 23 آبان 1395 ساعت 12:48

کنفرانس امنیتی تهران 21 آذرماه امسال برگزار می شود

این مورد را ارزیابی کنید
(0 رای‌ها)
دبیر علمی نخستین 'کنفرانس امنیتی تهران- نظم امنیتی منطقه ای غرب آسیا از برگزاری این همایش در 21 آذر امسال در سالن اجلاس سران تهران خبر داد.
به گزارش خبرنگار سیاسی ایرنا، سید جلال دهقانی فیروزآبادی روز یکشنبه در نشست خبری افزود: این همایش با مشارکت 13 مرکز پژوهشی و اندیشکده مهم در حوزه سیاست خارجی و روابط بین الملل برگزار خواهد شد.
وی ادامه داد: تاکنون بیش از 250 چکیده مقاله و حدود 150 اصل مقاله به دبیرخانه دائمی همایش واصل شده است که در حال داوری است.
دبیر علمی نخستین همایش نظم امنیتی منطقه ای غرب آسیا اضافه کرد: این کنفرانس در سطح بین المللی است و شرکت کنندگان اصلی آن نیز از مراکز علمی و کسانی خواهند بود که در حوزه نظم منطقه ای غرب آسیا پژوهش داشته اند.
دهقانی فیروزآبادی با بیان اینکه تروریسم یکی از اصلی ترین عناصر ناامنی منطقه است، اظهار داشت: در حاشیه این کنفرانس، نمایشگاه کتاب و همچنین نمایشگاه موضوعی مبارزه با تروریسم برگزار خواهد شد.
خبر در حال تکمیل است
سیام**1429**1553
خبرنگار: محسن طاهرزاده
انتشاردهنده: کتایون لامع زاده

اطلاعات تکميلي

خواندن 577 دفعه

نظر دادن

از پر شدن تمامی موارد الزامی ستاره‌دار (*) اطمینان حاصل کنید. کد HTML مجاز نیست.

آخرین اخبار

اخبار انتشارات دیجیتال

پربازدیدترین اخبار