حماسه سالار شهیدان حضرت امام حسین علیه السلام و یاران وفادارش در سال61هجری قمری در سرزمین کربلا پس از قرن ها سراسر پهنه گیتی را درنوردیده و در چهارگوشه جهان آیین هایی به یاد آن حماسه سترگ در بستر فرهنگ عاشورایی برگزار می شود.
تهران – ایرنا – سایت افشاگر ویکی لیکس با نزدیک تر شدن به زمان انتخابات 2016 آمریکا باردیگر علیه هیلاری کلینتون وارد عمل شد و به گزارش شبکه تلویزیونی سی ان ان اقدام به افشا و انتشار دوهزار ایمیل دیگر کرد که مربوط به 'جان پودستا' رئیس ستاد انتخاباتی کلینتون است.
موزه حضرت امام رضا (ع) جلوه ای از هزار نقش و رنگ آثار هنرمندان مرید و عاشق اهل بیت (ع) است و قصه عاشورا از تار و پود فرش، خطوط زیبا بر صفحات کتاب، کنده کاری چوب و تلفیق رنگ و نقش بر تابلو نقش آفرینان، بسیار شنیدنی است.
فضاهای مجازی، این روزها در تمامی ابعاد زندگی ورود پیدا کرده، نفوذی توام با شکل گیری رفتار و عادات جدید که از جمله آن می توان به نوع نوشتار کاربران در این محیط اشاره کرد.
مهدی سنایی سفیر جمهوری اسلامی در مسکو گفت: رئیسان جمهوری ایران و روسیه بر لزوم تحرک بخشی برای اجرای راهگذر شمال- جنوب به عنوان یک پروژه بزرگ بین المللی تاکید دارند.
حافظ شیرازی از شاعران نیک سرشت ادبیات فارسی محسوب می شود که با الهام از کلام پروردگار و با بیان شیوای خود، آثاری گرانمایه خلق کرد و با غزل هایی سرشار از عشق و عرفان به تعبیری تازه از عالم هستی دست یافت و اینگونه جهانی را شیفته سروده های پرنغز خویش ساخت.
گرگان – ایرنا – اولین چاپخانه مدرن و امروزی در شمال کشور 87 سال قبل در گرگان راه اندازی شد، اما به روز نشدن تجهیزات و عقب ماندن چاپخانه های گلستان از قطار توسعه هم اینک موجب شده است که بخش عمده سفارشات گلستان در استان های دیگر به چاپ برسد و از این رهگذر سود سرشاری نصیب چاپخانه های استان های همجوار شود.
در فرهنگ مردم ایران نان و نمک ارزشمند است و در باور و اعتقادات دینی ما بر لقمه حلال تاکید شده و از این رو فرهنگ اطعام و پخش نذری در ایام محرم به گستردگی انجام می شود. از نظر همه مردم این لقمه ها متبرک است.
چابهار ایرنا- معاون مدیرکل و مدیر آموزش وپرورش شهرستان چابهار در جنوب سیستان و بلوچستان گفت: آموزش و پرورش چابهار با کمبود بیش از 400 معلم آموزشی در کلاس های درس رو به رو است.
صاحبنظران در باره الزامات مراسم سوگواری ایام محرم تأکید دارند که سخنرانان و مداحان، تنها باید به مبانی پرداخته و از جناحی کردن مجالس دینی پرهیز و تعیین مصادیق را به وجدان های آگاه جامعه واگذار کنند.
هیات علمی جایزه جلال آل احمد در نخستین نشست خود در بنیاد شعر و ادبیات داستانی، درباره بررسی و ریزش آثار شرکت کننده در این جایزه زیرنظر دبیر علمی تصمیم گرفت.
قم – ایرنا – همزمان با ماه محرم، شورحسینی(ع) با برگزاری آیین های سنتی و مذهبی در شهر مقدس قم برپا شده است هر کسی با هر توانی و با برتن کردن لباس عزا و ریختن اشک ماتم، و ندای « یالثارات الحسین » دلش را به عشق بی کران حسین(ع) گره زده است.
جانشین رئیس سازمان بسیج مستضعفین با تاکید بر اینکه فرهنگ شهادت در ایران اسلامی در دوران دفاع مقدس به منصه ظهور رسید، گفت: مسیر شهدای دفاع مقدس برگرفته از مکتب عاشورا است.
پایگاه اینترنتی تابناک روز یکشنبه نوشت:به نظر می رسد، پرداخت یارانه به این شکل، کار درستی نباشد. اگر مقرر شده این مبالغ در یک مقطع خاص پرداخت شود، اکنون زمان آن رسیده که متوقف شود؛ اما اگر قرار است تا ابد این کار انجام شود، قطعا باید متناسب با تورم و انتظاراتی که مردم از یک حقوق مادام العمر دارند، تغییراتی در آن صورت گیرد.
پایگاه اطلاع رسانی دفتر حفظ و نشر آثار حضرت آیت الله العظمی خامنه ای به مناسبت فرارسیدن ایام محرم و عزاداری حضرت اباعبدالله الحسین (ع) مجموعه توصیه های رهبر معظم انقلاب اسلامی به مداحان اهل بیت (ع)، مطرح شده در دیدارهای ایشان در سال های 1390 تا 1395 را در قالب «بایدهای مداحی» و «نبایدهای مداحی» منتشر کرد.
معاون فرهنگی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان کشور گفت: به منظور توسعه جامعه هدف آموزشی در این کانون، تاکنون 23 مرکز فراگیر کودکان دارای شرایط ویژه در کشور راه اندازی شده است.
مدیرعامل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان همزمان با روز جهانی کودک در پیامی، بار دیگر ضرورت تغییر نگاه و توجه به مفهوم عمیق و حساس کودکی را یادآور شد.