به گزارش خبرنگار سلامت ایرنا، زهرا عبداللهی روز دوشنبه در مراسم امضای تفاهمنامه بین وزارت بهداشت و سازمان استاندارد ایران به منظور استانداردسازی نان افزود: هرم غذایی مطلوب ایرانیان در قالب یک کتاب منتشر شده است.
وی اظهار کرد: در این کتاب، فرهنگ غذایی مطلوب ، همچون کاهش مصرف نمک، روغن، شکر و استفاده درست از روغن های مجاز عنوان شده است . همچنین مصرف روزانه، حداقل سه نوبت میوه یا سبزی به عنوان رهنمودهای هرم غذایی مطلوب ایرانیان نیز از موارد مورد تاکید در این کتاب است.
خبر در حال تکمیل است.
اجتمام(3)**3063**1776
خبرنگار: افشین شاعری**انتشاردهنده:لیلا خطیب زاده