پنج شنبه, 05 فروردين 1395 ساعت 08:18

متن كامل كتاب چگونه بخوریم تا سالم بمانیم ؟ اثر رضا حسینی با محیطی جذاب و كاربر پسند بر روی سایت مرکز قائمیه قرار گرفت.

نوشته شده توسط
این مورد را ارزیابی کنید
(0 رای‌ها)
این كتاب در مرکز تحقیقات رایانه ای قائمیه اصفهان با رعایت پاورقیها و صفحه بندی و با امكانات تحقیقاتی فراوان (جستجو – ارسال پیامك – انتخاب و ذخیره متن و امكانات فراوان دیگر ) و با ویژگیهای سومند و مفید (تغییر رنگ اعراب و متن تغیر اندازه و نوع قلم و بوك مارك (صفحات مورد علاقه)....) انتشار یافت.
مدیر تولید این مرکز اعلام نمودند این اثر در 1 جلد به زبان فارسی در موضوعات "بهداشت و طب اسلامی" و "مقالات" در سایت این مرکز برای مطالعه آنلاین کتاب و دانلود نسخه الکترونیکی آن قرار گرفته است. این مجموعه توسط مركز تحقیقات رایانه ای قائمیه اصفهان آن را در 6 فرمت نرم افزاری pdf – java –android - Html - epub-ghb برای استفاده در رایانه ، انواع گوشیهای تلفن همراه و انواع تبلت به صورت رایگان بر روی وب سایت مرکز به نشانی www.ghbook.ir قرار گرفته است.

اطلاعات این کتاب به شرح زیر می باشد :

  • نام کتاب : چگونه بخوریم تا سالم بمانیم ؟

  • پدیدآورنده : رضا حسینی

  • منبع اصلی (ناشر) : تپش

  • ناشر دیجیتالی : مرکز تحقیقات رایانه ای قائمیه اصفهان

  • زبان : فارسی

  • نوع کتاب : دیجیتالی

  • تعداد جلد : 1

  • تعداد صفحات : 10

  • رده بندی کنگره : BP۱۴۱/۵‭‬‭ /ت۶۶‌‌‬‮‭ح۵ ۱۳۸۰

  • رده بندی دیویی : ‬‮‭۲۹۷/۲۱۲

  • شماره کتابشناسی ملی : م‌۸۱-۱۴۷۴۳

  • ISBN : 9649323902

  • هزینه مشاهده : رایگان

  • سال چاپ : 1380

  • توضیحات و خلاصه ای از فهرست کتاب :
    چگونه بخوریم تا سالم بمانیم مشخصات کتاب: سرشناسه : حسینی رضا، گردآورنده عنوان و نام پدیدآور : چگونه بخوریم تا سالم بمانیم / تحقیق و تدوین رضا حسینی مشخصات نشر : [قم : تپش 1380. مشخصات ظاهری : [42] ص شابک : 964-93239-0-2 2500ریال ؛ 964-93239-0-2 2500ریال وضعیت فهرست نویسی : فهرستنویسی قبلی یادداشت : پشت جلد به انگلیسی Reza Hosseiny. How to eat to be healthy? . یادداشت : کتابنامه به صورت زیرنویس موضوع : تغذیه -- احادیث رده بندی کنگره : BP141/5 /ت66 ‮ ح5 1380 رده بندی دیویی : ‮ 297/212 شماره کتابشناسی ملی : م 81-14743 عناوین اصلی کتاب شامل: مقدمه؛ 1 - آغاز غذا با نام خدا؛ 2 - نمک قبل از غذا؛ 3 - شروع با سرکه؛ 4 - شستن دست ها؛ 5 - کم خوردن و سلامت؛ 6 - کم خوردن و سبک بودن؛ 7 - میانه روی در خوردن؛ 8 - سبک خوردن؛ 9 - پرخوری و هوشیاری؛ 10 - پرخوری؛ 11 - اشتها به غذا؛ 12 - سیر بودن دائمی؛ 13 - حرام خوردن؛ 14 - غذای داغ؛ 15 - در جمع خوردن؛ 16 - فوت کردن در ظرف غذا؛ 17 - توجه به مستمندان؛ 18 - شام شب؛ 19 - شتاب در خوردن؛ 20 - راه رفتن و خوردن؛ 21 - سبزی با غذا؛ 22 - غذای ریخته شده در سفره؛ 23 - نوشیدن بین غذا؛ 24 - نوشیدن آب با غذای چرب؛ 25 - آب سرد و غذای گرم؛ 26 - زیاد نوشیدن؛ 27 - جرعه جرعه نوشیدن؛ 28 - سر کشیدن آب؛ 29 - نوشیدن در ظرف ترک خورده؛ 30 - ایستاده نوشیدن؛ 31 - اسراف کردن؛ 32 - شکرگزاری بعد از غذا؛ 33 - نمک پس از غذا؛ 34 - خلال کردن؛ 35 - خلال نکردن؛ 36 - شستن دهان؛ 37 - مسواک کردن؛ 38 - استراحت پس از غذا؛ 39 - حمام کردن پس از غذا؛ 40 - دو توصیه ی مهم !؛ 41 - چهار توصیه مهم !؛ و اما چند تذکر . . .

    مشاهده صفحه دانلود کتاب

    اطلاعات تکميلي

    • منبع الکترونیکی: مرکز تحقیقات رایانه ای قائمیه اصفهان
    خواندن 718 دفعه

    نظر دادن

    از پر شدن تمامی موارد الزامی ستاره‌دار (*) اطمینان حاصل کنید. کد HTML مجاز نیست.

    آخرین اخبار

    اخبار انتشارات دیجیتال

    پربازدیدترین اخبار