اطلاعات این کتاب به شرح زیر می باشد :
توضیحات و خلاصه ای از فهرست کتاب :
چگونه بخوریم تا سالم بمانیم مشخصات کتاب: سرشناسه : حسینی رضا، گردآورنده عنوان و نام پدیدآور : چگونه بخوریم تا سالم بمانیم / تحقیق و تدوین رضا حسینی مشخصات نشر : [قم : تپش 1380. مشخصات ظاهری : [42] ص شابک : 964-93239-0-2 2500ریال ؛ 964-93239-0-2 2500ریال وضعیت فهرست نویسی : فهرستنویسی قبلی یادداشت : پشت جلد به انگلیسی Reza Hosseiny. How to eat to be healthy? . یادداشت : کتابنامه به صورت زیرنویس موضوع : تغذیه -- احادیث رده بندی کنگره : BP141/5 /ت66 ح5 1380 رده بندی دیویی : 297/212 شماره کتابشناسی ملی : م 81-14743 عناوین اصلی کتاب شامل: مقدمه؛ 1 - آغاز غذا با نام خدا؛ 2 - نمک قبل از غذا؛ 3 - شروع با سرکه؛ 4 - شستن دست ها؛ 5 - کم خوردن و سلامت؛ 6 - کم خوردن و سبک بودن؛ 7 - میانه روی در خوردن؛ 8 - سبک خوردن؛ 9 - پرخوری و هوشیاری؛ 10 - پرخوری؛ 11 - اشتها به غذا؛ 12 - سیر بودن دائمی؛ 13 - حرام خوردن؛ 14 - غذای داغ؛ 15 - در جمع خوردن؛ 16 - فوت کردن در ظرف غذا؛ 17 - توجه به مستمندان؛ 18 - شام شب؛ 19 - شتاب در خوردن؛ 20 - راه رفتن و خوردن؛ 21 - سبزی با غذا؛ 22 - غذای ریخته شده در سفره؛ 23 - نوشیدن بین غذا؛ 24 - نوشیدن آب با غذای چرب؛ 25 - آب سرد و غذای گرم؛ 26 - زیاد نوشیدن؛ 27 - جرعه جرعه نوشیدن؛ 28 - سر کشیدن آب؛ 29 - نوشیدن در ظرف ترک خورده؛ 30 - ایستاده نوشیدن؛ 31 - اسراف کردن؛ 32 - شکرگزاری بعد از غذا؛ 33 - نمک پس از غذا؛ 34 - خلال کردن؛ 35 - خلال نکردن؛ 36 - شستن دهان؛ 37 - مسواک کردن؛ 38 - استراحت پس از غذا؛ 39 - حمام کردن پس از غذا؛ 40 - دو توصیه ی مهم !؛ 41 - چهار توصیه مهم !؛ و اما چند تذکر . . .