دوشنبه, 20 مهر 1394 ساعت 07:33

تولید نسخه دیجیتالی کتاب مبانی علمی غذادرمانی و رژیم های غذایی و کاربرد گیاهان شفابخش در پیش گیری و درمان بیماریها اثر حسین میرحیدر به همراه لینک دانلود

نوشته شده توسط
این مورد را ارزیابی کنید
(0 رای‌ها)
این كتاب در مرکز تحقیقات رایانه ای قائمیه اصفهان با رعایت پاورقیها و صفحه بندی و با امكانات تحقیقاتی فراوان (جستجو – ارسال پیامك – انتخاب و ذخیره متن و امكانات فراوان دیگر ) و با ویژگیهای سومند و مفید (تغییر رنگ اعراب و متن تغیر اندازه و نوع قلم و بوك مارك (صفحات مورد علاقه)....) انتشار یافت.
مدیر تولید این مرکز اعلام نمودند این اثر در 1 جلد به زبان فارسی در موضوعات "دارو شناسی" و "گیاه شناسی" در سایت این مرکز برای مطالعه آنلاین کتاب و دانلود نسخه الکترونیکی آن قرار گرفته است. این مجموعه توسط مركز تحقیقات رایانه ای قائمیه اصفهان آن را در 6 فرمت نرم افزاری pdf – java –android - Html - epub-ghb برای استفاده در رایانه ، انواع گوشیهای تلفن همراه و انواع تبلت به صورت رایگان بر روی وب سایت مرکز به نشانی www.ghbook.ir قرار گرفته است.

اطلاعات این کتاب به شرح زیر می باشد :

  • نام کتاب : مبانی علمی غذادرمانی و رژیم های غذایی و کاربرد گیاهان شفابخش در پیش گیری و درمان بیماریها

  • پدیدآورنده : حسین میرحیدر

  • منبع اصلی (ناشر) : دفتر نشر فرهنگ اسلامی

  • ناشر دیجیتالی : مرکز تحقیقات رایانه ای قائمیه اصفهان

  • زبان : فارسی

  • نوع کتاب : دیجیتالی

  • تعداد جلد : 1

  • هزینه مشاهده : رایگان

  • توضیحات و خلاصه ای از فهرست کتاب :
    مبانی علمی غذادرمانی و رژیم های غذایی و کاربرد گیاهان شفابخش در پیش گیری و درمان بیماریها مشخصات کتاب: سرشناسه : میرحیدر، حسین، - 1298 عنوان و نام پدیدآور : مبانی علمی غذادرمانی و رژیم های غذایی و کاربرد گیاهان شفابخش در پیش گیری و درمان بیماریها/ حسین میرحیدر مشخصات نشر : تهران: دفتر نشر فرهنگ اسلامی، 1376. مشخصات ظاهری : 498 ص.جدول شابک : 964-430-966-712000ریال ؛ 964-430-966-712000ریال وضعیت فهرست نویسی : فهرستنویسی قبلی یادداشت : کتابنامه: ص. [496] - 498 موضوع : رژیم غذایی درمانی موضوع : گیاهان دارویی موضوع : پزشکی سنتی موضوع : ویتامینها شناسه افزوده : دفتر نشر فرهنگ اسلامی رده بندی کنگره : RM216/م 85م 2 رده بندی دیویی : 615/854 شماره کتابشناسی ملی : م 78-599 عناوین اصلی کتاب شامل: فهرست مطالب؛ مقدمه؛ بخش اول نقش انواع رژیم های غذایی و امساک و پرهیز در غذا برای پیش گیری و درمان بیماریها؛ بخش دوم ترکیبات مهم و اصلی مواد خوراکی از منابع گیاهی و حیوانی و بهترین روش استفاده از آنها؛ آزمونی توأم با آموزش برای سلامتی؛ فهرست موضوعی مطالب

    مشاهده صفحه دانلود کتاب

    اطلاعات تکميلي

    • منبع الکترونیکی: مرکز تحقیقات رایانه ای قائمیه اصفهان
    خواندن 751 دفعه

    نظر دادن

    از پر شدن تمامی موارد الزامی ستاره‌دار (*) اطمینان حاصل کنید. کد HTML مجاز نیست.

    آخرین اخبار

    اخبار انتشارات دیجیتال

    پربازدیدترین اخبار